https://www.mako.co.il/אוכל
javascript:void(0)javascript:void(0)
אוכל http://www.mako.co.il/food?partner=ChannelHeader
  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר בשרי

המצרכים :

  • 200 גרם חזה עוף
  • 1 בטטה גדולה מקולפת וחתוכה לעיגולים בעובי סנטימטר וחצי
  • 1 צרור פטרוזיליה
  • 5 שיני שום
  • שמן
  • 2 עגבניות חתוכות לרבעים
  • 6 עגבניות שרי
  • 4 עלי מרווה

אופן ההכנה:

1מרתיחים את הבטטה במים מומלחים כ-10 דקות (חצי בישול) מוציאים ומייבשים. מורחים בשמן מתבלים במלח ופלפל וצולים במחבת פסים עד להזהבה. 2. מורחים את חזה העוף בשמן ומתבלים במלח ופלפל. צולים על מחבת פסים משני הצדדים לדרגת צליית רייר.

לשמן ירוק:1מעבירים חצי צרור פטרוזיליה לבלנדר, מוסיפים חצי כוס שמן, שן שום, מלח מערבלים היטב ומסננים.

לרוטב עגבניות:1שמים בסיר קטן 2 שיני שום, עגבניות, שמן, מלח ופלפל. 2. מרתיחים כ- 8 דקות, מורידים מהאש ומעבירים דרך מסננת, מחזירים לסיר מוסיפים את עלי המרווה, עגבניות השרי ומצמצמים כמה דקות. בודקים ומתקנים תיבול.

להרכבת המנה:1את חזה העוף פורסים דק מאוד כנגד הסיבים, מקפיצים במחבת חמה עם מעט שמן ושן שום קצוצה. 2. מכבים את האש ומוסיפים חצי צרור פטרוזיליה קצוץ דק מאוד. 3. יוצקים על הצלחת שכבה דקה של רוטב עגבניות, מסדרים שלושה עיגולי בטטה ומעליהם עורמים את השווארמה. מטפטפים מעל הכול מהשמן הירוק ומגישים.

https://www.mako.co.il/food-cooking_magazine/Article-16368bfe3987251006.htm
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
https://eshkolot.co.il/http://casttime.com/http://www.bynetsoft.co.il/http://www.acum.org.il/
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il