
עוף בג'ינג'ר עם תבשיל עדשיםמנת עוף קלה מאוד להכנה, עשירה, בריאה וטעימה בטירוףנטע בירן|mako אוכל| פורסם02/08/1221:41 ![]() צילום: בני גם זו לטובה, mako אוכל |
המצרכים (2 מנות):לעוף:
לתבשיל העדשים:
אופן ההכנה:1מערבבים את הג'ינג'ר, השום, הדבש והסויה בקערה. מוסיפים את קוביות העוף ומניחים לפחות לשעה, לספיגת טעמים. 2בינתיים מכינים את תבשיל העדשים: קוצצים את הבצל, הגזרים וגבעול הסלרי לחתיכות גסות. מטגנים קלות עד שהירקות מעט מתרככים. 3מוסיפים את השום הכתוש, עלה הדפנה, החומץ הבלסמי, העדשים והמים ומביאים לרתיחה. מנמיכים את האש ומבשלים כחצי שעה, עד שהעדשים מתרככות. אם נגמרים הנוזלים לפני שהעדשים רכות - מוסיפים עוד מים. אם רוצים לקצר את זמן הבישול אפשר להשרות את העדשים במים מבעוד מועד. במקרה כזה מבשלים אותן בפחות מים. 4חוזרים לעוף: מחממים את השמן במחבת ומטגנים את העוף 5-10 דקות (זהירות לא לייבש אותו). מגישים ביחד. הכנתם? ספרו לנו איך יצא! נטע בירן היא התזונאית של רשתהולמס פלייס http://www.holmesplace.co.il/ תגיות:דיאטה https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%93%D7%99%D7%90%D7%98%D7%94עוף https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%A2%D7%95%D7%A3ג'ינג'ר https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%92%27%D7%99%D7%A0%D7%92%27%D7%A8עדשים https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%A2%D7%93%D7%A9%D7%99%D7%9Dחזה עוף https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%97%D7%96%D7%94+%D7%A2%D7%95%D7%A3דל קלוריות https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%93%D7%9C+%D7%A7%D7%9C%D7%95%D7%A8%D7%99%D7%95%D7%AA ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |
| https://eshkolot.co.il/ | http://casttime.com/ | http://www.bynetsoft.co.il/ | http://www.acum.org.il/ |