
חזה עוף ממולא בהפתעותעוף עסיסי במילוי מופלא של פטריות, ערמונים, משמשים וצנוברים ובציפוי פירורי לחם
גילה זנגר
| עושים שכונה
| פורסם 19/12/10 16:43
צילום: John Kelly, GettyImages IL
|
המצרכים (6 מנות):
אופן ההכנה:1 עוטפים את העוף במלח ומניחים בצד. 2 מחממים במחבת 5 כפות שמן ומטגנים את הבצל עד להזהבה. 3 מוסיפים את הבצל, הפטריות, הערמונים, המשמש, הפלפל החריף, ¼ כפית פלפל שחור, ¾ כפית מלח, צנוברים, פיסטוקים ופטרוזיליה. 4 לאחר שהתערובת מוכנה, שמים אותה בצד לצינון למשך 10 דקות. 5 כאשר התערובת קרה ממלאים את העוף. 6 עוטפים את העוף בקמח, בביצה ובפרורי הלחם. עוטפים בנייר כסף על מנת לקבע את העוף. 7 מטגנים את העוף בשמן עמוק עד להשחמה.
|
| https://eshkolot.co.il/ | http://casttime.com/ | http://www.bynetsoft.co.il/ | http://www.acum.org.il/ |