
חזה עוף ממולא בהפתעותעוף עסיסי במילוי מופלא של פטריות, ערמונים, משמשים וצנוברים ובציפוי פירורי לחםגילה זנגר|עושים שכונה| פורסם19/12/1016:43 ![]() צילום: John Kelly, GettyImages IL |
המצרכים (6 מנות):
אופן ההכנה:1עוטפים את העוף במלח ומניחים בצד. 2מחממים במחבת 5 כפות שמן ומטגנים את הבצל עד להזהבה. 3מוסיפים את הבצל, הפטריות, הערמונים, המשמש, הפלפל החריף, ¼ כפית פלפל שחור, ¾ כפית מלח, צנוברים, פיסטוקים ופטרוזיליה. 4לאחר שהתערובת מוכנה, שמים אותה בצד לצינון למשך 10 דקות. 5כאשר התערובת קרה ממלאים את העוף. 6עוטפים את העוף בקמח, בביצה ובפרורי הלחם. עוטפים בנייר כסף על מנת לקבע את העוף. 7מטגנים את העוף בשמן עמוק עד להשחמה. תגיות:מתכון https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%9E%D7%AA%D7%9B%D7%95%D7%9Fעוף https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%A2%D7%95%D7%A3פטריות https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%A4%D7%98%D7%A8%D7%99%D7%95%D7%AAערמונים https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%A2%D7%A8%D7%9E%D7%95%D7%A0%D7%99%D7%9Dצנוברים https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%A6%D7%A0%D7%95%D7%91%D7%A8%D7%99%D7%9Dמשמשים https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%9E%D7%A9%D7%9E%D7%A9%D7%99%D7%9Dעושים שכונה https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%A2%D7%95%D7%A9%D7%99%D7%9D+%D7%A9%D7%9B%D7%95%D7%A0%D7%94 ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |
| https://eshkolot.co.il/ | http://casttime.com/ | http://www.bynetsoft.co.il/ | http://www.acum.org.il/ |