
כנפי עוף ברוטב פיקנטי עם לימון ודבשמתכון של מסעדת Tikeאורחן טקין|rest| פורסם07/07/0909:29 ![]() צילום: Bill Milne, GettyImages IL |
המצרכים (5 מנות):
אופן ההכנה:1חורצים מעט את הכנפיים כדי לאפשר לטעמים להיספג בבשר. 2. מערבבים בבלנדר את מיץ וקליפת הלימון, הדבש, השמן, פלפל השאטה, המלח והפלפל. 3. מעבירים את התערובת לקערה רחבה ומשרים בתוכה את הכנפיים (ככל שיושרו יותר זמן, כך ייטב). 4. לאחר ההשרייה ניתן לצלות את הכנפיים מעל גריל פחמים או להניחן בתבנית משומנת, ולצלות בתנור בחום של 180 מעלות עד שהן משחימות. תגיות:כנפיים https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%9B%D7%A0%D7%A4%D7%99%D7%99%D7%9Dעוף https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%A2%D7%95%D7%A3פיקנטי https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%A4%D7%99%D7%A7%D7%A0%D7%98%D7%99לימון https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%9C%D7%99%D7%9E%D7%95%D7%9Fדבש https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%93%D7%91%D7%A9 ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |
| https://eshkolot.co.il/ | http://casttime.com/ | http://www.bynetsoft.co.il/ | http://www.acum.org.il/ |