
כבדים ברוטב יין אדוםכבדי עוף ברוטב מתקתק של יין אדום וענבי מוסקטרותם עסיסי|עושים שכונה| פורסם19/12/1016:03 ![]() |
המצרכים (4 מנות):
אופן ההכנה:1מטעמי כשרות, מומלץ לצלות קודם את הכבד. 2מחממים במחבת שמן ומטגנים את הבצל עד להזהבה. 3מוסיפים את הכבדים ומערבבים. 4מוסיפים רבע כוס יין, מחכים עד לבעבוע, ומדליקים בעזרת מצית. 5מוסיפים 2 כפיות סוכר חום, וממתינים כ-2 דקות עד לצמצום הרוטב. 6בסוף הבישול מוסיפים חופן של ענבי מוסקט חצויים לשניים. תגיות:מתכון https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%9E%D7%AA%D7%9B%D7%95%D7%9Fכבד https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%9B%D7%91%D7%93עוף https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%A2%D7%95%D7%A3רוטב https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%A8%D7%95%D7%98%D7%91יין אדום https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%99%D7%99%D7%9F+%D7%90%D7%93%D7%95%D7%9Dעושים שכונה https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%A2%D7%95%D7%A9%D7%99%D7%9D+%D7%A9%D7%9B%D7%95%D7%A0%D7%94 ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |
| https://eshkolot.co.il/ | http://casttime.com/ | http://www.bynetsoft.co.il/ | http://www.acum.org.il/ |