
כנפיים בתנורעוד לא נמצא האדם - ילד או מבוגר - שיסרב למנת הכנפיים הזאת. כנראה שזה קשור לרוטב הברביקיו שעוטף אותן, שלא נכחיש, הוא בהחלט מתוק. נסו פעם אחת, ואז תחליטו אם זה שווה את זה (התשובה היא כן)ענת אלישעhttps://www.mako.co.il/food-chefs/Editor-f3c89629e162871026.htm|mako אוכל| פורסם19/12/2307:00 ![]() צילום: ענת אלישע, mako אוכל |
המצרכים :
לרוטב ברביקיו דבש:
אופן ההכנה:1מתחילים עם הרוטב: מערבבים את כל מרכיבי הרוטב למעט שמן הזית בקלחת ומביאים לרתיחה תוך כדי ערבוב. מנמיכים להבה ומבשלים כ-10 דקות. 2מערבבים את הכנפיים בקערה עם הרוטב ושמן הזית. אם יש זמן מכסים ומכניסים למקרר לשעתיים (אם אין - לא נורא). 3מחממים תנור ל-200 מעלות חום סטטי (עליון-תחתון, לא טורבו). 4מעבירים את הכנפיים לתבנית ומכניסים לתנור לשעה ורבע או עד השחמה עמוקה. 5מקשטים בעירית קצוצה ומגישים לצד אורז לבן. לבלוג של ענת אלישע https://www.anatelisha.co.il/ ולאינסטגרם שלהhttps://www.instagram.com/anat_elisha_kitchen/ כנפיים בתנור, ענת אלישע|צילום: ענת אלישע, mako אוכלבתיאבון! ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |
| https://eshkolot.co.il/ | http://casttime.com/ | http://www.bynetsoft.co.il/ | http://www.acum.org.il/ |