https://www.mako.co.il/אוכל
javascript:void(0)javascript:void(0)
אוכל http://www.mako.co.il/food?partner=ChannelHeader

כנפיים בתנור

עוד לא נמצא האדם - ילד או מבוגר - שיסרב למנת הכנפיים הזאת. כנראה שזה קשור לרוטב הברביקיו שעוטף אותן, שלא נכחיש, הוא בהחלט מתוק. נסו פעם אחת, ואז תחליטו אם זה שווה את זה (התשובה היא כן)

כנפיים בתנור (צילום: ענת אלישע, mako אוכל)
צילום: ענת אלישע, mako אוכל
  • זמן עבודהעשר דקות
  • זמן הכנהשעה וחצי
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר בשרי

המצרכים :

  • 1.200 קילו כנפיים

לרוטב ברביקיו דבש:

  • כוס קטשופ
  • 3 כפות סוכר דמררה
  • 2 כפות דבש
  • רבע כוס חומץ תפוחים
  • 2 כפות שבבי בצל
  • כפית אבקת שום
  • כפית מלח
  • כפית פפריקה מתוקה או מעושנת
  • כפית פלפל שחור
  • 3 כפות שמן זית

אופן ההכנה:

1מתחילים עם הרוטב: מערבבים את כל מרכיבי הרוטב למעט שמן הזית בקלחת ומביאים לרתיחה תוך כדי ערבוב. מנמיכים להבה ומבשלים כ-10 דקות.

2מערבבים את הכנפיים בקערה עם הרוטב ושמן הזית. אם יש זמן מכסים ומכניסים למקרר לשעתיים (אם אין - לא נורא).

3מחממים תנור ל-200 מעלות חום סטטי (עליון-תחתון, לא טורבו).

4מעבירים את הכנפיים לתבנית ומכניסים לתנור לשעה ורבע או עד השחמה עמוקה.

5מקשטים בעירית קצוצה ומגישים לצד אורז לבן.

לבלוג של ענת אלישע https://www.anatelisha.co.il/

ולאינסטגרם שלהhttps://www.instagram.com/anat_elisha_kitchen/

כנפיים בתנור, ענת אלישעכנפיים בתנור, ענת אלישע|צילום: ענת אלישע, mako אוכל

בתיאבון!

https://www.mako.co.il/food-cooking_magazine/Article-16368bfe3987251006.htm
...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
https://eshkolot.co.il/http://casttime.com/http://www.bynetsoft.co.il/http://www.acum.org.il/
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il