1חורצים את הנתחים לאורך ולרוחב כמעט עד למטה (כמו שחורצים מנגו).
2מערבבים בקערה שום, ג'ינג'ר, סויה, טריאקי, סילאן, שמן שומשום, צ'ילי מתוק ויין אדום. מכניסים את העוף ומשרים כ-10 דקות.
חזה עוף מחורץ - חיתוך שתי וערב|צילום: יעל קצב, mako אוכל
חזה עוף מחורץ|צילום: יעל קצב, mako אוכל3צולים את חזה העוף במחבת חמה יחד עם הנוזלים של המרינדה ומשקים אותו בעזרת כף. הופכים מדי פעם וממשיכים להשקות ברוטב עד לבישול מלא (זה ייקח בערך 5 דקות).
4מגישים מיד (רצוי עם אורז ובצל ירוק).
יעל קצב היא בשלנית ביתית, בעלת העסק "לבשל עם יעל", מעבירה סדנאות בישול ומבשלת משלוחים. בעמוד האינסטגרם שלה https://www.instagram.com/yaelkazav/מחכים לכם עוד מתכונים טעימים