
כנפי עוף בנוסח בופלוברוטב גבינה כחולה מפנקגיל חובבhttps://www.mako.co.il/food-chefs/Editor-c11b649a9f19411004.htm|השף המעופף| פורסם05/06/1017:04 |
המצרכים :
לרוטב הגבינה הכחולה
אופן ההכנה:1ממליחים ומפלפלים את הכנפיים החצויות. 2. מחממים שמן לטיגון עמוק בסיר כבד וגדול. כשהשמן חם מאוד, מטגנים בו את הכנפיים עד להזהבה ופריכות. מוציאים בכף מחוררת ומניחים על מגבות נייר. נפטרים מהשמן שבסיר. 3. מתיכים בסיר את החמאה. מוסיפים את הטבסקו ובוחשים היטב בכף עץ. מסירים מהאש. בוחשים פנימה את החומץ ומערבבים. 4. מניחים את הכנפיים בצלחת הגשה ויוצקים עליהן את הרוטב. מפזרים בצל ירוק קצוץ מעל ומגישים לצד רוטב גבינה כחולה ומקלות סלרי. 5. להכנת רוטב גבינה כחולה: מערבבים את כל החומרים חוץ מהגבינה היטב, לקבלת רוטב חלק. מפוררים את הגבינה פנימה ומערבבים קלות (כך שיישארו פירורי גבינה קטנים). מצננים במקרר ארבע שעות לפני ההגשה. תגיות:גיל חובב https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%92%D7%99%D7%9C+%D7%97%D7%95%D7%91%D7%91השף המעופף https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%94%D7%A9%D7%A3+%D7%94%D7%9E%D7%A2%D7%95%D7%A4%D7%A3עוף https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%A2%D7%95%D7%A3אמריקה https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%90%D7%9E%D7%A8%D7%99%D7%A7%D7%94גבינה כחולה https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%92%D7%91%D7%99%D7%A0%D7%94+%D7%9B%D7%97%D7%95%D7%9C%D7%94 ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |
| https://eshkolot.co.il/ | http://casttime.com/ | http://www.bynetsoft.co.il/ | http://www.acum.org.il/ |