
קציצות עוף עם זיתיםילדים פשוט מטורפים על הקציצות האלה, וייתכן שזה קשור לעובדה שיש נוכחות של זיתים גם ברוטב וגם בתוך הקציצות עצמן. אנחנו מה אכפת לנו, העיקר שהם מקבלים מנה יפה של חלבון, ושגם לנו טעים ברמותאבנר לסקין|"זיתים", הוצאת ידיעות ספרים| פורסם15/08/2308:04 ![]() צילום: דניה ויינר |
המצרכים (4 מנות):
לקציצות:
אופן ההכנה:1מכינים את הרוטב: מחממים סיר גדול על להבה בינונית, שמים בו את שמן הזית והבצל ומטגנים עד להזהבה. 2מוסיפים את העגבניות, הזיתים, המלח והפלפל, מכסים את הסיר ומבשלים על להבה נמוכה 30 דקות. 3בינתיים מכינים את הקציצות: בקערה גדולה שמים את העוף הטחון, הזיתים, הביצה, פירורי הלחם, המלח והפלפל הלבן, ובעזרת הידיים מערבבים היטב עד לקבלת תערובת אחידה. 4בידיים לחות יוצרים כדורים בגודל 5 ס"מ כל אחד ומניחים בצד. 5כשהרוטב מוכן מכניסים לתוכו את כדורי הבשר. 6ממשיכים לבשל בסיר מכוסה 30 דקות נוספות, על להבה נמוכה. 7מעבירים לקערת הגשה ומגישים מייד. ** המנה תישמר בכלי אטום במקרר עד יומיים. לחמם לפני ההגשה. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |
| https://eshkolot.co.il/ | http://casttime.com/ | http://www.bynetsoft.co.il/ | http://www.acum.org.il/ |