
קציצות עוף אסיאתיותקציצות קריספיות ללא טיגוןאורלי פלאי-ברונשטייןhttps://www.mako.co.il/food-chefs/Editor-000bf6c5fb81021006.htm|גלובס http://www.globes.co.il/| פורסם18/03/0911:28 ![]() צילום: Foodcollection, GettyImages IL |
המצרכים (18 מנות):לקציצות
לציפוי
אופן ההכנה:1מחממים את התנור לחום גבוה (200 מעלות), מרפדים תבנית תנור שטוחה בנייר אפייה. 2. מערבבים את כל החומרים יחד בקערה, ויוצרים מהתערובת 18 קציצות אובאליות ופחוסות. 3. טובלים כל קציצה בשומשום לציפוי שני הצדדים, ומניחים בתבנית. 4. אופים 25-20 דקות, עד שהשומשום זהוב (אחרי 20 דקות אפייה כדאי לפתוח קציצה אחת ולבדוק אם היא עשויה, על מנת להימנע מאפיית יתר ומייבוש הקציצות). ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |
| https://eshkolot.co.il/ | http://casttime.com/ | http://www.bynetsoft.co.il/ | http://www.acum.org.il/ |