
קוביות עוף בטמפורה בצ'יק צ'קגם כשאין מונדיאל אפשר להמשיך ולנשנש בלי סיבה אוכל מטוגן, מנחם ופשוט להכנה כמו קוביות עוף עטופות בבלילת טמפורה. הבונוס? רוטב צ'ילי וויניגרט יוזו שיקפיצו את הכל בכמה דרגות למעלהניצן רז, מסעדת TOKO|mako אוכל| פורסם14/07/1412:06 ![]() יח``צ: מתוך instagram |
המצרכים (4 מנות):מרכיבים:
לבלילת טמפורה:
לרוטב צ'ילי:
לוויניגרט יוזו:
להגשה:
אופן ההכנה:1בלילת הטמפורה: שופכים לקערה 3/4 עד 1 כוס מי קרח. מוסיפים את קמח הטמפורה או את הקמח התופח עם הקורנפלור והחלבון וטורפים בעדינות. ממשיכים לטרוף עד לקבלת מרקם מעט סמיך יותר משמנת מתוקה. אם יש צורך מדללים במעט מים. 2במחבת רחבה מחממים שמן. טובלים את העוף בבלילת הטמפורה ומכניסים למחבת ל-2-3 דקות. מטלטלים את המחבת ומוציאים לקערה. 3רוטב הצ'ילי: שמים את כל המרכיבים בבלנדר וטוחנים כחצי דקה. 4מזלפים את רוטב הצ'ילי על גבי הקריספי צ'יקן ומערבבים בעדינות. 5הוויניגרט יוזו: שמים את כל המצרכים בקערה ומערבבים. 6ההגשה: מערבבים את עלי החסה עם וינגרט היוזו. מניחים על צלחת הגשה, מסדרים מלמעלה את נתחי הקריספי צ'יקן. ניתן לקשט בעלי כוסברה או בגזירי בצל ירוק. * המנה מתוך תפריט הקיץ החדש של מסעדת טוקו בראשון לציון, הממוקמת במתחם יס פלאנט ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |
| https://eshkolot.co.il/ | http://casttime.com/ | http://www.bynetsoft.co.il/ | http://www.acum.org.il/ |