https://www.mako.co.il/אוכל
javascript:void(0)javascript:void(0)
אוכל http://www.mako.co.il/food?partner=ChannelHeader

חזה עוף סטה על מצע עדשים ושמן שומשום

חזה עוף רומנטי של השף ברק חורש

|יופי של יום 1| פורסם13:47
עוף עם עדשים (צילום: getty images)
צילום: getty images
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהשלושת רבעי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר בשרי

המצרכים (2 מנות):

  • 120 גרם חזה עוף, פרוס לפרוסות דקות מאוד
  • כוס עדשים ירוקים, מבושלים במים ומסוננים
  • 7 טיפות שמן שומשום
  • שן שום, פרוסה לפרוסות דקות
  • מעט: מלח, פלפל שחור גרוס, כמון

למשרה

  • כף שמן זית
  • שתי כפות שמן קנולה
  • כף רוטב סויה
  • כף וחצי סירופ מייפל
  • כפית וחצי פפריקה מתוקה
  • חצי כפית פפריקה חריפה
  • כפית חומץ תפוחים

אופן ההכנה:

1להכנת המשרה: מערבבים היטב בקערה את כל חומרי המשרה ומניחים את פרוסות העוף בתוכה. מערבבים (בעזרת הידיים) ומכניסים למקרר למשך כחצי שעה. 2. להכנת המנה: מחממים מחבת פסים (של הסטייקים) לחום גבוה מאוד מניחים את פרוסות העוף עם המשרה במחבת (לפי סדר ולא בבת אחת) צורבים את העוף כדקה וחצי מכל צד ומוציאים. 3. במקביל – מערבבים בקערה את העדשים עם התבלינים, שום ושמן שומשום מעבירים את העדשים לצלחות ומניחים (על העדשים) את פרוסות העוף הצרובות.

https://www.mako.co.il/food-cooking_magazine/Article-16368bfe3987251006.htm
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
https://eshkolot.co.il/http://casttime.com/http://www.bynetsoft.co.il/http://www.acum.org.il/
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il