
כבדי עוף ביין אדוםהמתכון המיתולוגי של מסעדת סמיראמיס הצפונית למעדן אמיתי, שלא תאמינו באיזה מהירות מכינים אותו|מסעדת סמיראמיס| פורסם03/06/1215:24 ![]() צילום: יחסי ציבור |
המצרכים (2 מנות):
אופן ההכנה:1מחממים את שמן הזית על מחבת. מוסיפים את הכבדים ומטגנים על אש בינונית עד שהכבדים נאטמים. 2מוסיפים את הבצל, ומטגנים אותו עד הזהבה. 3מוסיפים את היין ואת שאר התבלינים, ומבשלים 3-4 דקות. הכנתם? ספרו לנו איך יצא! ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |
| https://eshkolot.co.il/ | http://casttime.com/ | http://www.bynetsoft.co.il/ | http://www.acum.org.il/ |