https://www.mako.co.il/אוכל
javascript:void(0)javascript:void(0)
אוכל http://www.mako.co.il/food?partner=ChannelHeader

כבדי עוף ביין אדום

המתכון המיתולוגי של מסעדת סמיראמיס הצפונית למעדן אמיתי, שלא תאמינו באיזה מהירות מכינים אותו

|מסעדת סמיראמיס| פורסם15:24
כבדי עוף ביין (צילום:  יחסי ציבור )
צילום: יחסי ציבור
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהעשרים דקות
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר בשרי

המצרכים (2 מנות):

  • 200 גרם כבד עוף
  • 1 בצל, פרוס לפרוסות
  • 3/4 כוס יין
  • חצי כפית תימין קצוץ
  • חצי כפית שום כתוש
  • חופן קטן של מלח גס
  • חופן קטן של פלפל שחור גרוס
  • חצי כפית דבש
  • שמן זית לטיגון

אופן ההכנה:

1מחממים את שמן הזית על מחבת. מוסיפים את הכבדים ומטגנים על אש בינונית עד שהכבדים נאטמים.

2מוסיפים את הבצל, ומטגנים אותו עד הזהבה.

3מוסיפים את היין ואת שאר התבלינים, ומבשלים 3-4 דקות.

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!

>> צפוניים? קבלו דיל למסעדת סמיראמיס http://www.buy2.co.il/Center/DailyDeal/Offer/9da74703-4121-407c-ad3b-2cd75eaa6ebb?utm_source=mako&utm_medium=mako_item&utm_campaign=dailydeal_9da74703-4121-407c-ad3b-2cd75eaa6ebb

https://www.mako.co.il/food-cooking_magazine/Article-16368bfe3987251006.htm
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
https://eshkolot.co.il/http://casttime.com/http://www.bynetsoft.co.il/http://www.acum.org.il/
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il