
עוף בשומר ותפוזיםהמנה שלא הותירה עין אחת יבשה באולפן
שפרי שפירא
| מאסטר שף
| פורסם 05/01/14 12:23
|
המצרכים :
אופן ההכנה:1 מטגנים את העוף בשמן עד להשחמה. 2 מסדרים על העוף את השומר ועליו את פרוסות התפוזים. מתבלים במלח, כורכום ופלפל שחור. 3 מוסיפים לסיר כוס וחצי מים. מתבלים במעט אניס, מעט סוכר ועוד קצת מלח, מביאים לרתיחה ומבשלים עד שהעוף מוכן.
*מתכוני התוכנית מובאים כפי שסופקו על ידי המתמודדים
|
| https://eshkolot.co.il/ | http://casttime.com/ | http://www.bynetsoft.co.il/ | http://www.acum.org.il/ |