https://www.mako.co.il/אוכל
javascript:void(0)javascript:void(0)
אוכל http://www.mako.co.il/food?partner=ChannelHeader

עוף בקארי בנוסח הודי

נתחי עוף מוקפצים עם ירקות, צימוקים ופלפל שאטה ברוטב קארי ועיטור בוטנים

|עושים שכונה| פורסם13:17
עוף בקארי
  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהשלושת רבעי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר בשרי

המצרכים (4 מנות):

  • חצי קילו פילה עוף

  • 1 בצל
  • 1 גבעול סלרי
  • 1 גזר
  • 1 תפוח "גרנד סמיט" (ירוק חמוץ)
  • חצי חבילת כוסברה
  • חופן צימוקים לבנים
  • בוטנים קלופים קלויים וקצוצים
  • 1 קופסא של מי קוקוס
  • קמצוץ פלפל שאטה
  • כף קארי
  • 3 גרעיני הל
  • קמצוץ קינמון
  • קמצוץ מלח
  • שמן קנולה

אופן ההכנה:

1חותכים את פילה העוף לניתחונים.

2מקפיצים את הניתחונים על מחבת עם שמן קנולה עד לסגירתו של העוף (עד שהעוף הופך ללבן).

3חותכים את הירקות ואת התפוח לריבועים קטנים.

4מרתיחים שמן בווק, את כל הבישול עושים על אש בינונית. (מומלץ להשתמש בכף עץ).

5מוסיפים את הבצל ומחכים שצבעו יהפוך לזהוב.

6מוסיפים את סלרי, גזר, חופן צימוקים, פלפל שאטה, מי קוקוס, כף קארי ומעט מלח.

7יש לחכות שהרוטב יצטמצם.

8מוסיפים את העוף ומערבבים.

9לפני ההגשה מפזרים על המנה את הכוסברה הקצוצה ואת הבוטנים.

10 מומלץ להגיש את התבשיל על אורז לבן.

https://www.mako.co.il/food-cooking_magazine/Article-16368bfe3987251006.htm
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
https://eshkolot.co.il/http://casttime.com/http://www.bynetsoft.co.il/http://www.acum.org.il/
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il