
עוף בקארי בנוסח הודינתחי עוף מוקפצים עם ירקות, צימוקים ופלפל שאטה ברוטב קארי ועיטור בוטניםאוטיליה קוריאן|עושים שכונה| פורסם19/12/1013:17 ![]() |
המצרכים (4 מנות):
אופן ההכנה:1חותכים את פילה העוף לניתחונים. 2מקפיצים את הניתחונים על מחבת עם שמן קנולה עד לסגירתו של העוף (עד שהעוף הופך ללבן). 3חותכים את הירקות ואת התפוח לריבועים קטנים. 4מרתיחים שמן בווק, את כל הבישול עושים על אש בינונית. (מומלץ להשתמש בכף עץ). 5מוסיפים את הבצל ומחכים שצבעו יהפוך לזהוב. 6מוסיפים את סלרי, גזר, חופן צימוקים, פלפל שאטה, מי קוקוס, כף קארי ומעט מלח. 7יש לחכות שהרוטב יצטמצם. 8מוסיפים את העוף ומערבבים. 9לפני ההגשה מפזרים על המנה את הכוסברה הקצוצה ואת הבוטנים. 10 מומלץ להגיש את התבשיל על אורז לבן. תגיות:מתכון https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%9E%D7%AA%D7%9B%D7%95%D7%9Fעוף https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%A2%D7%95%D7%A3הודי https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%94%D7%95%D7%93%D7%99קארי https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%A7%D7%90%D7%A8%D7%99בוטנים https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%91%D7%95%D7%98%D7%A0%D7%99%D7%9Dצימוקים https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%A6%D7%99%D7%9E%D7%95%D7%A7%D7%99%D7%9Dגזרים https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%92%D7%96%D7%A8%D7%99%D7%9Dסלרי https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%A1%D7%9C%D7%A8%D7%99עושים שכונה https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%A2%D7%95%D7%A9%D7%99%D7%9D+%D7%A9%D7%9B%D7%95%D7%A0%D7%94 ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |
| https://eshkolot.co.il/ | http://casttime.com/ | http://www.bynetsoft.co.il/ | http://www.acum.org.il/ |