
שוקיים עם עגבניות וגמבה בבירההשילוב המפתיע והטעים ביותר שיש - שוקי עוף המתבשלות בבירה עם עגבניות, בצלים וגמבותלאה גלובוס|קצת מזה וקצת מזה, הוצאת ליתם| פורסם07/04/1117:11 ![]() צילום: קובי בכר, קצת מזה וקצת מזה, הוצאת ליתם |
המצרכים (8 מנות):
אופן ההכנה:1מניחים את השוקיים בתבנית משומנת. 2מפזרים את התבלינים ואת שמן הזית ומורחים את השוקיים היטב. 3מניחים את פרוסות הירקות מעל לעוף. 4יוצקים את הבירה. 5מעל פרוסות הירקות מניחים את פרוסות הלימון ומכסים בנייר כסף. 6מכניסים לתנור בחום בינוני ואופים כשעה וחצי. 7מסירים את נייר הכסף, טועמים, מתבלים אם יש צורך ואופים עוד כ-20 דקות. תגיות:מתכון https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%9E%D7%AA%D7%9B%D7%95%D7%9Fעוף https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%A2%D7%95%D7%A3בירה https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%91%D7%99%D7%A8%D7%94עגבניות https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%A2%D7%92%D7%91%D7%A0%D7%99%D7%95%D7%AAגמבה https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%92%D7%9E%D7%91%D7%94פסח https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%A4%D7%A1%D7%97חגים https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%97%D7%92%D7%99%D7%9D ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |
| https://eshkolot.co.il/ | http://casttime.com/ | http://www.bynetsoft.co.il/ | http://www.acum.org.il/ |