https://www.mako.co.il/אוכל
javascript:void(0)javascript:void(0)
אוכל http://www.mako.co.il/food?partner=ChannelHeader

פסטייה עם פרגית

שכבות עלי סיגר במילוי פרגית וקינמון בציפוי של סירופ סוכר. מעדן מרוקאי משודרג

פסטיה עם פרגית של ריקי סויסה (צילום: דניאל בר און)
צילום: דניאל בר און
  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהשעה
  • רמת קושיבינוני
  • כשרותכשר בשרי

המצרכים :

  • 3 בצלים, קצוצים

  • שמן זית
  • 2 חתיכות פרגית, חתוכות קטן מאוד
  • קורט קינמון
  • כף סוכר חום
  • אגוז מוסקט
  • מעט מלח
  • כפית פלפל שחור גרוס
  • צרור פטרוזיליה, קצוצה
  • כף שקדים טחונים
  • 2 ביצים קשות, קצוצות קטן מאוד
  • 20 עלי סיגר

לזרייה:

  • אבקת סוכר וקינמון

אופן ההכנה:

1המילוי: מטגנים את הבצל עד השחמה. מוסיפים את הפרגית, וכשהיא מקבלת גוון זהוב מוסיפים את התבלינים, הפטרוזיליה והשקדים הטחונים. לבסוף מוסיפים את הביצים הקשות.

2מכינים את הפסטייה: משמנים מחבת מעט עמוקה בשמן זית ומרפדים אותה מסביב בעלי סיגר. מניחים את המילוי בפנים ומניחים עוד עלה סיגר מלמעלה, כך שיסגור את המילוי.

3מטגנים היטב, הופכים ומטגנים גם מהצד השני. מכניסים לתנור על נייר אפיה לכ-20 דקות. הפסטייה מוכנה כשהיא מקבלת צבע זהוב עד חום. זורים אבקת סוכר וקינמון.

4מגישים עם סירופ סוכר (מים וסוכר ביחס של 1:1, שבושלו כמה דקות יחד).

*מתכוני התוכנית מובאים כפי שסופקו על ידי המתמודדים

https://www.mako.co.il/food-cooking_magazine/Article-16368bfe3987251006.htm
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
https://eshkolot.co.il/http://casttime.com/http://www.bynetsoft.co.il/http://www.acum.org.il/
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il