
עוף בתנור בסגנון סינימתכון לעוף בלימון, רוטב סויה ודבש. מנה עם צבע מדהים וטעם מתקתקרוני מנדלמן|mako אוכל| פורסם14/06/1220:42 ![]() צילום: בני גם זו לטובה, mako אוכל |
המצרכים :
אופן ההכנה:1מחממים תנור לחום של 180 מעלות. 2מערבבים את מרכיבי המרינדה ללא החמאה. כאשר המרכיבים מתאחדים, מוסיפים את החמאה המומסת ומערבבים היטב. מורחים את המרינדה על העוף היבש. 3מסדרים בתבנית ומכניסים לתנור לכ-50 דקות. אם משתמשים רק בחזה עוף - אופים חצי שעה בלבד. * מגישים על אורז לבן או נודלס מביצים. הכנתם? ספרו לנו איך יצא! תגיות:מתכון https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%9E%D7%AA%D7%9B%D7%95%D7%9Fטעימא https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%98%D7%A2%D7%99%D7%9E%D7%90עוף בתנור https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%A2%D7%95%D7%A3+%D7%91%D7%AA%D7%A0%D7%95%D7%A8דבש https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%93%D7%91%D7%A9לימון https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%9C%D7%99%D7%9E%D7%95%D7%9F ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |
| https://eshkolot.co.il/ | http://casttime.com/ | http://www.bynetsoft.co.il/ | http://www.acum.org.il/ |