המצרכים (4 מנות):
לטיגון:
לרוטב:
אופן ההכנה:1 טורפים את הביצים בקערה. בקערה נפרדת מערבבים את הקורנפלור והתבלינים. 2 טובלים את קוביות חזה העוף בקורנפלור המתובל, לאחר מכן בביצים הטרופות ואז שוב בקורנפלור. 3 מטגנים את חזה העוף בשמן חצי עמוק (כמו שניצל) 2 דקות מכל צד, ומעבירים לנייר סופג. חזה עוף כמו של מסעדות אסייתיות | צילום: יעל קצב, mako אוכל4 שומרים כ-2 כפות מהשמן של הטיגון ומטגנים בו את הגמבה, הפלפל החריף, הבצל ירוק והאננס כ-4 דקות, עד לחריכה. מוסיפים את הצ'ילי המתוק ומערבבים. 5 מוסיפים את קוביות חזה העוף למחבת ומבשלים ביחד תוך ערבוב 3-4 דקות. מתקנים תיבול ומגישים. יעל קצב היא בשלנית ביתית, בעלת העסק "לבשל עם יעל", מעבירה סדנאות בישול ומבשלת משלוחים. בעמוד האינסטגרם שלה מחכים לכם עוד מתכונים טעימים |