1 מחממים תנור ל-175 מעלות ומשמנים תבנית.
2 מכינים את הבלילה: טורפים בקערה גדולה את הביצים עם הסוכר, השמן, היוגורט, הווניל וריבת החלב עד לקבלת בלילה אחידה.
3 מוסיפים את הקמח בהדרגה ומערבבים עד שהוא נטמע בתערובת - לא יותר מדי, כדי שהעוגה תישאר רכה ואוורירית.
4 אופים 45-50 דקות, עד שקיסם שננעץ במרכז העוגה יוצא יבש. מומלץ לבדוק כבר אחרי 30 דקות.
5 מורחים על העוגה בעודה חמה ריבת חלב ומפזרים קוקוס.
לעוד מתכונים מטריפים של חנושה
עוגת ריבת חלב וקוקוס. קלה קלה | צילום:
חנושה (בת חן שמעיה), mako אוכל
מי שם מים? | צילום:
חנושה (בת חן שמעיה), mako אוכל
** אם משיגים ריבת חלב פרווה (יש דבר כזה) - העוגה תהיה פרווה.