1 מחממים תנור ל-180 מעלות ומרפדים תבנית מלבנית בנייר אפייה.
2 שמים בקערה קמח, סוכר, סודה לשתייה, מלח ואבקת קקאו. מערבבים היטב עד לאיחוד.
3 שופכים לקערה נפרדת כוס מים ומוסיפים לה חומץ ותמצית וניל. טורפים קלות.
4 מוסיפים את תערובת המים לקערת היבשים. מוסיפים שמן. מערבבים מיד ומהר עד לאיחוד לא נורא אם יש כמה גושים, אבל עדיף שהבלילה תהיה אחידה (הבלילה צריכה להיכנס כמה שיותר מהר לתנור כדי שהעוגה תעלה יפה).
5 מעבירים את הבלילה לתבנית. מכניסים לתנור ל-30-35 דקות או עד שקיסם שננעץ במרכז העוגה יוצא יבש.
6 מכינים את הציפוי: מערבבים בקערה אבקת סוכר ואבקת קקאו. מוסיפים תמצית וניל. מוסיפים את המים, כף אחר כף, ומערבבים היטב. הציפוי צריך להיות סמיך מספיק אבל לא מדי, לכן מוטב לעצור כשהגעתם לסמיכות הרצויה.
7 מוציאים את העוגה מהתנור. ממתינים עד שהיא תתקרר לחלוטין. שופכים עליה את הציפוי ונותנים לו להתגבש על העוגה.
8 אפשר לפזר סוכריות צבעוניות או כל קישוט אחר.