1 מחממים תנור ל-160 מעלות.
2 מקציפים במיקסר ביצים וסוכר עד לקבלת קציפה תפוחה ובהירה. מוסיפים בזרם דק ותוך כדי הקצפה את השמן ומיץ תפוזים.
3 מוסיפים את הקמח ואבקת האפייה ומקציפים רק עד לקבלת בלילה אחידה. מעבירים את הבלילה לתבניות משומנות או מרופדות נייר אפייה.
4 מערבבים בקערה קטנה אגוזים קצוצים, קינמון וסוכר. מפזרים בעדינות על העוגות.
5 אופים את העוגות כ-30 דקות, עד שקיסם שננעץ במרכזן יוצא עם פירורים לחים. מוציאים ומוזגים את המייפל (בעודן חמות). מצננים ושומרים בקופסה אטומה בטמפרטורת החדר.
עוגת מייפל פרווה. כן, ברור שיש אגוזים | צילום:
עדי קלינגהופר
עוגת מייפל פרווה | צילום:
עדי קלינגהופר
לבלוג של עדיקוש
לעמוד האינסטגרם המהמם שלה
בתיאבון!