1 מחממים תנור ל-170 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה.
2 ממיסים שוקולד עם שמן קוקוס, סוכר ומלח על בן מארי או במיקרו ומערבבים עד לקבלת נוזל חלק ואחיד.
3 מצננים מעט ומוסיפים את הביצים אחת אחת בהדרגה, תוך כדי ערבוב עד להיטמעות.
4 מוסיפים את הקמח והקקאו ומערבבים עד שהם נטמעים בבלילה ואין גושים.
>> כל המתכונים לסוכות
5 יוצקים את התערובת לתבנית ומפזרים מעל את הקישוט האהוב עליכם (חשוב לוודא ששולי נייר האפייה נשארו בחוץ כדי להבטיח שליפה נוחה).
6 אופים כ-20-22 דקות, רק עד שהתערובת מתייצבת יפה אבל המרקם עדיין רוטט במרכז.
7 מצננים ומעבירים למקפיא לשעה לצינון מוחלט לפני שחותכים לקוביות.
בראוניז על בסיס שמן קוקוס | צילום:
אמיר מנחם, mako אוכל