עוגת שוקולד במחבתאם חשבתם שעוגה בכוס היא פתרון מושלם להשבעה מהירה של חשקים, אתם חייבים להכיר את העוגה במחבת. לא רק שמכינים אותה ב-5 דקות ולוקח לה חצי מהזמן להיאפות, היא יוצאת לא פחות לחה ועסיסית מהמקור |
המצרכים :למחבת בקוטר 26 ס"מ:
לציפוי:
לקישוט:
אופן ההכנה:1 מחממים מחבת בקוטר 26 ס"מ על להבה נמוכה. מוסיפים למחבת חמאה, סוכר, נוטלה, חלב, תמצית וניל וביצים ומערבלים במטרפה. 2 מוסיפים קמח, אבקת אפייה, קקאו ומלח. ממשיכים לערבב עד לאיחוד. 3 משטחים את התערובת במחבת בעזרת כף שטוחה או מרית. מכסים ומנמיכים ללהבה הנמוכה ביותר. 4 מבשלים ב-20-25 דקות. 5 מכינים את הציפוי: שמים בקערה שמנת ואת השוקולד (שבור לקוביות). ממיסים במיקרו בפולסים של 30 שניות עד לקבלת גנאש. 6 מוזגים את הגנאש מעל העוגה. מקשטים בסוכריות צבעוניות. ** רוצים עוגה יותר גבוהה? החליפו למחבת בקוטר 24 ס"מ (או 22 ס"מ לעוגה גבוהה אפילו יותר) לעוד מתכונים מעולים ממליצים לגלול באינסטגרם של יעל קצב או בטיקטוק המהמם שלה
עוגת שוקולד במחבת. בלי קערה אחת! | צילום:
יעל קצב, mako אוכל
עוגת שוקולד במחבת. זוללים עם כפית ישר מהמחבת | צילום:
יעל קצב, mako אוכל
בתיאבון!
|