אוזני המן עם במבה אדומה ושוקולד לבןעם כל הכבוד לשלל המילויים המיוחדים שיש לנו לאוזני המן, זה אחד השילובים המושלמים: במבה אדומה ושוקולד לבן. ובשביל שיהיו אקסטרה מפנקות, יש במבה אדומה גם בבצק עצמו |
המצרכים :ל-25 אוזני המן:
למילוי:
לציפוי:
אופן ההכנה:1 מכינים את הבצק: מערבבים בקערה את כל המרכיבים עד לקבלת בצק אחיד. עוטפים את הבצק בניילון נצמד ומכניסים אותו למקרר להצטנן. 2 מכינים את המילוי: מערבבים בקערה את מצרכי המילוי ומעבירים לשקית זילוף. 3מחממים תנור ל-180 מעלות.
במבה אדומה גם בבצק | צילום:
יעל קצב, mako אוכל
4 מכינים קערה עם במבה אדומה מפוררת. אחרי שהמלית הצטננה מכדררים את הבצק לעיגולים בגודל כדור פינג פונג, טובלים את תחתית כדור הבצק בקערה, מועכים את כדור הבצק. מניחים כפית מהמלית במרכז העיגולים, מקפלים היטב את הקצוות לצורת משולש, ומניחים את העוגיות על תבנית מרופדת בנייר אפייה. 5 אופים למשך 15-17 דקות. 6 מוציאים את העוגיות מהתנור, מזלפים את השוקולד הלבן ומפזרים את פירורי הבמבה.
אוזני המן במבה אדומה | צילום:
יעל קצב, mako אוכל
אוזני המן במילוי במבה אדומה | צילום:
יעל קצב, mako אוכל
ממליצים לגלול בטיקטוק של יעל קצב לעוד מתכונים מעולים בתיאבון!
|