להכנת הבסיס:
- בבלנדר או מעבד מזון גורסים את עוגיות האוראו עד לקבלת מרקם חולי.
- מוסיפים את החמאה המומסת ומערבבים.
- שמים שקף בצידי התבנית, משטחים את העוגיות ומעבירים למקפיא להתייצבות של כ-30 דקות.
להכנת המוס אוראו:
- גורסים את עוגיות האוראו ומניחים בצד.
- מערבבים את הג'לטין והמים ומניחים בצד.
- שוברים את השוקולד הלבן בקערה גדולה.
- מחלקים את השמנת בחצי (כלומר 200 מ"ל ו-200 מ"ל) ומרתיחים חצי אחד על אש בינונית עד לסף רתיחה.
- שופכים על השוקולד הלבן, ממתינים כחצי דקה ומערבבים טוב.
– ממיסים את הג'לטין ומערבבים בתוך השוקולד המומס.
- את שאר השמנת המתוקה מקציפים עם הסוכר לקצפת רכה אך יציבה.
- לאחר שהגנאש שוקולד לבן התקרר מעט מקפלים אליו את הקצפת ועוגיות האוראו.
- מוציאים את התבנית, משטחים את המוס אוראו ומעבירים למקפיא לכשעה עד להתייצבות.
להכנת המוס שוקולד מריר:
- חוזרים על אותן הפעולות כמו במוס האוראו:
- מערבבים את הג'לטין והמים ומניחים בצד.
- שוברים את השוקולד בקערה גדולה.
- מחלקים את השמנת בחצי (כלומר 125 מ"ל ו-125 מ"ל) ומרתיחים חצי אחד על אש בינונית עד לסף רתיחה.
- שופכים על השוקולד המריר, ממתינים כחצי דקה ומערבבים טוב.
– ממיסים את הג'לטין ומערבבים בתוך השוקולד המומס.
- את שאר השמנת המתוקה מקציפים עם הסוכר לקצפת רכה אך יציבה.
- לאחר שהגנאש שוקולד מריר התקרר מעט מקפלים אליו את הקצפת.
- מוציאים את התבנית מהמקפיא, משטחים את המוס מעל מוס האוראו ומעבירים למקפיא ללילה.
להכנת הציפוי:
- במיקסר עם מקצף מקציפים את השמנת המתוקה עם אבקת הסוכר עד לקבלת קצפת יציבה.
- מעבירים לשקית זילוף עם צנטר עגול.
- מוציאים את העוגה מהמקפיא ומזלפים את הקצפת מעל.
- מעטרים עם אבקת קקאו מעל.