1 מחממים תנור ל־180 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה.
2 מערבבים את כל החומרים בקערה עד שהתערובת אחידה.
3 יוצרים עוגיות קטנות בעזרת כף ומניחים על התבנית במרווחים.
4 אופים 12–15 דקות, עד שהעוגיות מזהיבות בקצוות.
5 מצננים על רשת, ומגישים.
** העוגיות נשמרות עד 4 ימים בכלי אטום. ניתן גם להקפיא אותן, והן יחזיקו מעמד חודש במקפיא.
לעוד מתכונים מטריפים של חנושה
עוגיות גרנולה וגרעינים ללא סוכר. תראו איזה יפות | צילום:
חנושה (בת חן שמעיה), mako אוכל
עוגיות גרנולה וגרעינים ללא סוכר. מלא דברים טובים | צילום:
חנושה (בת חן שמעיה), mako אוכל
עוגיות גרנולה וגרעינים ללא סוכר. מעולות גם לארוחת בוקר על הדרך | צילום:
חנושה (בת חן שמעיה), mako אוכל
בתיאבון!