1 מחממים תנור ל-170 מעלות (חום עליון-תחתון).
2 מועכים את הבננות במזלג בקערה רחבה.
3 מוסיפים לקערה חמאה מומסת, סוכר, ביצים ושמנת חמוצה וטורפים היטב.
4 מוסיפים קמח, אבקת סודה לשתייה, אבקת אפייה, מלח וקינמון וטורפים שוב רק עד איחוד.
5 מוסיפים שוקולד צ'יפס ומערבבים.
6 מעבירים חצי מכמות הבלילה לתבניות (היא אמורה להגיע בערך עד שליש גובה התבניות). מניחים מעל 2 כפות נוטלה (לכל אחת מהעוגות) ומשיישים בעזרת סכין או קיסם. מכסים ביתרת הבלילה, ומסיימים בעוד שכבה של נוטלה. מפזרים עוד קצת שוקולד צ'יפס, אם רוצים.
7 אופים כחצי שעה, או עד שקיסם שננעץ בעוגה יוצא עם פירורים לחים.
עוגת בננות ונוטלה. הופכת לפרווה בשנייה | צילום:
עדי קלינגהופר
_OBJ
לבלוג של עדיקוש
לעמוד האינסטגרם המהמם שלה
בתיאבון!