ביסקוטי קפהמתכון קל לעוגיות ביסקוטי נהדרות - מסוג העוגיות שהלוואי שתמיד היו לנו בצנצנת על השיש. ההמלצה שלנו: תכינו הרבה, כי זה הולך להיגמר מהר
צילום: אסף אמברם, mako אוכל
|
המצרכים (50 מנות):
לציפוי (לא חובה):
אופן ההכנה:1 מחממים תנור ל-170 מעלות. מרפדים את תבניות התנור בנייר אפייה. 2 מערבבים את החומרים היבשים בקערה (קמח, סוכר, אבקת אפייה, מלח וקפה). מוסיפים את הביצים והחלמונים ולבסוף את השקדים והאגוזים. מערבבים היטב.
מכינים שני גלילים. כך זה נראה | צילום:
אסף אמברם, mako אוכל
3 יוצרים מהבצק שני גלילים, מניחים בתבנית ואופים 20 דקות. הכיכרות צריכות להתייצב, אבל לא להיאפות לחלוטין.
אחרי אפייה ראשונה - פורסים | צילום:
אסף אמברם, mako אוכל
4 מצננים את הכיכרות ופורסים. מסדרים את הפרוסות על רשת או תבנית, ומחזירים לסיבוב שני של ייבוש בתנור, 10-15 דקות.
מסדרים ומכניסים לאפייה נוספת | צילום:
אסף אמברם, mako אוכל
5 מכינים את הציפוי: ממיסים שוקולד עם אספרסו במיקרו או מעל בן מארי. מזלפים טפטופי שוקולד על העוגיות, או טובלים אותן עד האמצע ומניחים להתקשות.
ציפוי שוקולד - ישדרג, אך לא חובה | צילום:
אסף אמברם, mako אוכל
>> ואם בא לכם להעז: עוגת שוקולד וצ'ילי>> אוהבים דגני בוקר? בואו נבדוק עד כמה
|