1 מחממים תנור ל-170 מעלות ומשמנים תבנית אפייה בקוטר 24 סמ'. 2. במיקסר מקציפים את החלבונים עד שמתחיל להתקבל קצף לבנבן. בשלב זה מוסיפים את הסוכר, כף אחרי כף, עד שמתקבל קצף יציב ורך. 3. בינתיים טורפים בעזרת מטרפה את החלמונים, הרום והוניל, ומוסיפים לתערובת החלבונים תוך כדי הקצפה איטית. 4. מקפלים פנימה את הקמח ואבקת האפייה, עד שהתערובת אחידה לגמרי. מוזגים את התערובת לתבנית האפייה, מיישרים ואופים כ25-30 דקות, עד שקיסם המוחדר למרכז העוגה יוצא יבש לגמרי. 5. מצננים את העוגה לגמרי. 6. הכנת סירופ הגרנדין: מרתיחים יחד את הסוכר והמים עד שהסוכר כולו נמס. מורידים מהאש ובוחשים פנימה את הגרנדין. מתקבל סירופ בצבע ורדרד. 7. הכנת קצפת וניל: מקציפים יחד שמנת מתוקה, סוכר ווניל עד שמתקבל קצף רך. בשלב זה מוסיפים את האינסטנט פודינג וממשיכים להקציף לקצפת יציבה. 8. הרכבת העוגה: הופכים את העוגה על מנת שהחלק הישר שלה יהיה החלק העליון, והיא תהיה אסטתית יותר. חוצים לרוחבה לשני חלקים שווים. מרטיבים את שני החלקים בסירופ גרנדין. משתדלים שלא להספיג את הטורט יותר מדי, אך גם לא מעט מדי. הכמות של הסירופ אמורה להספיק בדיוק לשני החלקים. 9. מורחים כשליש מכמות הקצפת וניל על חלק אחד של העוגה, מפזרים פירות טריים וסוגרים עם החלק השני של העוגה. מצפים את העוגה מכל הכיוונים עם הקצפת. עדיף להתחיל בדפנות ורק לאחר מכן לעבור לצפות את החלק העליון. מקשטים בפירות טריים ומורחים מעל הפירות מעט נפאז' על מנת שיבריקו.