1 מחממים תנור ל-180 מעלות.
2 מערבבים היטב את החמאה והסוכר בקערה בינונית, לקבלת תערובת אחידה ורכה.
3 מוסיפים את הווניל והחלבון וטורפים לקבלת קרם חלק.
4 מוסיפים את הקמח, הקורנפלור והמלח ומערבבים - מתחילים עם מרית גדולה ועוברים לעבודה עם הידיים, עד שהבצק אחיד.
5 מחלקים את הבצק לחתיכות של כ-10 גרם (אמורות להתקבל 45-50 יחידות).
6 מגלגלים כל חתיכת בצק לגליל קצר, מקפלים לשניים ומסובבים בעדינות לקבלת צורת בורג.
7 טובלים את העוגיות בסוכר הגבישי ומסדרים בתבנית התנור מרופדת בנייר אפייה.
תכף נכנסות לתנור | צילום:
חנושה (בת חן שמעיה), mako אוכל
עוגיות חמאה נימוחות של חנושה | צילום:
חנושה (בת חן שמעיה), mako אוכל
עוגיות חמאה בורג. הצעת הגשה | צילום:
חנושה (בת חן שמעיה), mako אוכל
8 אופים כ-15 דקות, עד שהעוגיות מזהיבות קלות בקצוות.
9 מוציאים, מצננים לגמרי ושומרים בקופסה אטומה.
לעוד מתכונים מטריפים של חנושה
בתיאבון!