1 בסיר קטן ממיסים את השוקולד עם החמאה על אש נמוכה. מסירים מהאש, מצננים מעט. 2. טורפים היטב את הביצים השלמות עם הסוכר. מנמיכים את מהירות המיקסר ומוסיפים בהדרגה את תערובת השוקולד ואז את הליקר והקמח. שוטחים את התערובת בתבנית בקוטר 26 ס"מ מרופדת בנייר אפייה. אופים 10 דקות ב-150 מעלות, מגבירים את החום ל-165 מעלות ואופים 25 דקות נוספות. מכבים את התנור ומצננים בו את העוגה (היא שוקעת במרכז). 3. להכנת הרוטב, מרתיחים את השמנת עם החלב, השוקולד והסוכר. טורפים במזלג את החלמונים ומוסיפים מעט מהתערובת החמה, מערבבים ומחזירים לסיר. מבשלים 2-1 דקות נוספות, עד שהקרם מתחיל להסמיך. מסירים מהאש, ממתינים מעט ומוסיפים את הליקר. פורסים את העוגה לפרוסות דקות ומגישים עם רוטב קר או בחום החדר.