1 מקציפים את החמאה או המרגרינה יחד עם הסוכר, סוכר הווניל וגרידת הלימון.
2 מוסיפים את הביצים בהדרגה. מוסיפים גם את החלב או מיץ התפוחים, הקמח, אבקת האפייה והשקדים הטחונים. מערבבים עד לקבלת תערובת אחידה.
3 מעבירים את התערובת לתבנית בקוטר 24 ס"מ. משטחים בעזרת מרית.
4 מקלפים את התפוחים, חוצים כל תפוח ל-2, מוציאים את הליבה ופורסים לפרוסות של 4 מ"מ.
5 מניחים את פרוסות התפוחים על תערובת העוגה.
6 מערבבים את סוכר הדמררה עם הקינמון, ומפזרים מעל התפוחים.
7 אופים בחלק התחתון של תנור שחומם מראש ל-200 מעלות כ-40 דקות.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!
>> בשבוע שעבר הכנו לחם קישואים וגבינת פטה