קראמבל תפוחים מפורקנתקעתם בלי קינוח לחג? העוגה התפקששה? אתם רוצים להוסיף עוד פינוק קטן לאורחים? זה כנראה המתכון בשבילכם: קראמבל תפוחים מוכר ואהוב שמורכב בתוך קערות אישיות כך שכל אחד יקבל בדיוק כמו שהוא אוהב |
המצרכים (6 מנות):לקראמבל:
לתפוחים:
להגשה:
אופן ההכנה:1 מחממים תנור ל-180 מעלות ומרפדים את תבנית התנור בנייר אפייה. 2 מכינים את הקראמבל: מניחים את המרכיבים בקערה ועובדים עם האצבעות. מפוררים היטב את הקמח והחמאה עד שכל החמאה נטמעת בקמח ונוצרים פירורים. 3 משטחים את הפירורים על התבנית. מכניסים לתנור ל-20 דקות עד הזהבה עדינה. 4 מכינים את המילוי: קולפים את התפוחים וחותכים אותם לקוביות יחסית קטנות. 5 במחבת שמים חמאה, קינמון, סוכר, מים, סקוויז של לימון ואת התפוחים. נותנים להם 5-10 דקות להתרכך ולהתקרמל תוך ערבוב מפעם לפעם. 6 מרכיבים את הקראמבל: בכוסות אישיות שמים שכבה של פירורי קראמבל, מעליה שכבת תפוחים, ומסיימים בעוד שכבת קראמבל. 7 מוסיפים כף גלידת וניל מלמעלה. ** מומלץ להרכיב את הקינוח בסמוך לארוחה.
קראמבל תפוחים מפורק. פתרון מושלם לקינוח שפשוט מתקתקים | צילום:
יעל קצב, mako אוכל
קראמבל תפוחים מפורק. הגשה אלגנטית וחגיגית | צילום:
יעל קצב, mako אוכל
לעוד מתכונים מעולים ממליצים לגלול באינסטגרם של יעל קצב או בטיקטוק המהמם שלה בתיאבון!
|