אוכל
אוכל

עוגת קצף וקצפת של לייזה פאנלים

לא גבוהה מדי, לא עשירה מדי, וההרכבה שלה היא סוג של משחק. חגית ביליה, היא לייזה פאנלים, חוזרת לעוגת המופת של חנה שאולוב, שזוכה להצלחה מסחררת כבר 3 דורות רצוף. מתוך הספר "לפני, אחרי ותוך כדי"

| לפני, אחרי ותוך כדי, הוצאת מודן | פורסם  08:53 
עוגת קצף וקצפת של לייזה פאנלים (צילום: גיא בהר, לפני, אחרי ותוך כדי, הוצאת מודן)
צילום: גיא בהר, לפני, אחרי ותוך כדי, הוצאת מודן