1 מערבבים את כל המרכיבים במיקסר עם וו גיטרה עד לקבלת בצק רך ואחיד.
2 עוטפים את הבצק בניילון נצמד ומכניסים למקרר לשעה, להתייצבות.
3 מחממים תנור ל-180 מעלות, מצב סטטי.
4 מחלקים את הבצק ל-4 (כדי שיהיה יותר נוח לעבוד איתו), ומרדדים כל חלק לעובי של כ-4 מ"מ בין שני ניירות אפייה (אין צורך לקמח את נייר האפייה). אגב, בשלב זה ניתן גם להקפיא את הבצק עם ניירות האפייה, כדי שתמיד יהיו לכם עוגיות חמאה בשלוף.
5 קורצים צורות ובעזרת פאלטה קטנה או מרית מרימים את העוגיות ומניחים בעדינות בתבנית מרופדת בנייר אפייה.
6 אופים כ-10 דקות, או עד שהעוגיות מתחילות להזהיב.
** ניתן לקשט באבקת סוכר.
הצורות עליכם | צילום:
עדי קלינגהופר, mako אוכל
לבלוג של עדיקוש
לעמוד האינסטגרם המהמם שלה
בתיאבון!