1 מחממים תנור ל-185 מעלות (חום עליון-תחתון).
2 מנפים את הקמח לקערת המיקסר. מוסיפים אבקת אפייה ומלח ומערבבים.
3 מוסיפים את המים והשמן ואת החמאה הרכה ומערבלים בעזרת וו גיטרה רק עד לקבלת בצק אחיד. נזהרים לא לערבל יותר מדי, כדי לא לפתח את רשת הגלוטן. מוציאים את הבצק למשטח מקומח, לשים בידיים לאיחוד ומכסים למנוחה של 40 דקות.
4 מחלקים את הבצק ל-4. מרדדים כל חתיכת בצק למלבן מדויק, מורחים בריבת חלב ומפזרים קוקוס טחון.
5 מגלגלים לרול, חותכים לעוגיות ומסדרים באופן מרווח בתבנית מרופדת נייר אפייה.
6 אופים ב-185 מעלות (חום עליון-תחתון) 15-20 דקות (שימו לב, זמני האפייה משתנים בין תנור לתנור).
7 אחרי צינון מפדרים את העוגיות המוכנות באבקת סוכר.
לעוד מתכונים מטריפים של חנושה
** העוגיות יישמרו בצנצנת עד שבועיים.
עוגיות מגולגלות עם ריבת חלב וקוקוס | צילום:
חנושה (בת חן שמעיה), mako אוכל
בתיאבון!