מאפה שוקולד ומרשמלו עם פטנטהמאפים החמודים האלה לא רק ממש קלים להכנה, הם גם יוצאים פריכים מבחוץ ועם שכבות רכות-רכות מבפנים, הכל הודות לטריק של קיפול הבצק. כשהם ייצאו מהתנור, יהיה מאוד קשה להגיד להם לא |
המצרכים (12 מנות):ל-6 מנות
להברשה
לקישוט
אופן ההכנה:1 מחממים תנור ל-180 מעלות. 2 פורסים על משטח העבודה את בצק העלים. חוצים אותו לחצי. 3 על חצי מהבצק מורחים נוטלה ומפזרים מרשמלו. 4 מקפלים את חצי הבצק הריק על זה הממולא. 5 חותכים רצועות של הבצק הממולא ברוחב של 2 ס"מ. יוצאות 6 רצועות 6 מרימים קצה של רצועה, ומקפלים את כל הרצועה כמו סרט (ראו בסרטון). 7 מניחים על תבנית מרופדת בנייר אפייה. מברישים בביצה. אפשר לפזר סוכר גבישי מעל. 8 אופים במשך 20 או עד להזהבה. 9 בוזקים מעל אבקת סוכר.
מאפה שוקולד ומרשמלו. מעמיסים שוקולד ומרשמלו | צילום:
יעל קצב, mako אוכל
מאפה שוקולד ומרשמלו. מקפלים את הבצק מעל | צילום:
יעל קצב, mako אוכל
מאפה שוקולד ומרשמלו. חמודים ומחכים להיכנס לתנור | צילום:
יעל קצב, mako אוכל
לעוד מתכונים מעולים ממליצים לגלול באינסטגרם של יעל קצב או בטיקטוק המהמם שלה
מאפה שוקולד ומרשמלו. גם הילדים יכולים | צילום:
יעל קצב, mako אוכל
מאפה שוקולד ומרשמלו. מי ידע שמקפלים ככה בצק? | צילום:
יעל קצב, mako אוכל
בתיאבון!
|