1 מחממים תנור ל-170 מעלות ומשמנים את התבנית.
2 מערבבים את החומרים הרטובים (יוגורט, שמן, מיץ וקליפת תפוז, ביצים ותמצית וניל) בקערה. מוסיפים קמח וסוכר ומערבבים רק על להיווצרות בלילה אחידה.
3 יוצקים את הבלילה לתבנית ואופים 30-25 דקות, או עד שקיסם שננעץ במרכז העוגה יוצא יבש עם פירורים לחים. מצננים.
4 הציפוי: מערבבים את היוגורט עם אבקת הסוכר ויוצקים על העוגה. מכאן והלאה העוגה חייבת להישמר במקרר (לחלופין, אפשר להוסיף את הזיגוג בכל פעם שחותכים חתיכה).
* אפשר להכפיל את המתכון ולאפות בתבנית 24 ס"מ לעוגה גבוהה ומרשימה.
>> עוד מתכונים עם יוגורט