לא אוהב אוהב
תודה שהצבעת!
בניגוד לרוב העוגות, העוגה הזאת הרבה יותר טעימה אחרי יום-יומיים ולא ביום הכנתה.
1 מקציפים במיקסר את הביצים עם הסוכר, עד לקבלת קצף בהיר.
2 מוסיפים את שאר החומרים, מערבבים, ומעבירים לתבנית קפיץ בקוטר 24 ס"מ, מרופדת בנייר אפייה ומשומנת.
3 אופים 45 דקות בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות, ומצננים לגמרי.
4 ממיסים את השוקולד עם השמן בבן מארי (קערה שמונחת על סיר עם מים רותחים), ושופכים מעל העוגה בצורה אחידה, כולל שוליים. שומרים בחוץ.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!
פתח הכל סגור הכל