בייגל ללא לישהקשה שלא להימשך מיידית למתכונים ללא לישה: הם חוסכים שטיפה של קערת המיקסר ובאמת שהם יוצאים לא פחות טעימים. עד כמה זה קל? בסך הכל מערבבים הכל יחד, מקפלים, מרדדים, מלפפים והופ לתנור. מומלץ להיעזר בילדיםענת אלישעhttps://www.mako.co.il/food-chefs/Editor-f3c89629e162871026.htm|Anat Elisha Kitchen https://www.anatelisha.co.il/| פורסם15/08/2307:15 ![]() צילום: ענת אלישע, Anat Elisha Kitchen |
המצרכים :ל-7 בייגלה:
למריחה:
להברשה:
אופן ההכנה:1מניחים את כל מרכיבי הבצק בקערה לפי סדר הופעתם במתכון ומערבבים בעזרת כף רק עד איחוד החומרים. לערבב את כל החומרים עד לאיחוד|צילום: ענת אלישע, Anat Elisha Kitchen2מכסים בניילון נצמד ומתפיחים עד הכפלת נפח (כשעה וחצי, בקיץ פחות). וזה האינסטגרם המהמם שלהhttps://www.instagram.com/anat_elisha_kitchen/ 3מורידים את הבצק למשטח ובעזרת הידיים יוצרים מלבן גדול (ניתן להעזר במערוך). יוצרים מלבן ארוך עם הידיים או מערוך|צילום: ענת אלישע, Anat Elisha Kitchen4מפזרים את החמאה על כל משטח הבצק בעזרת הידיים. ומתחילים לקפל|צילום: ענת אלישע, Anat Elisha Kitchen5מקפלים שליש תחתון למרכז ומעליו מקפלים שליש עליון כך שמתקבל מלבן צר וארוך. וממשיכים לקפל|צילום: ענת אלישע, Anat Elisha Kitchen6מקפלים שליש ימני למרכז ומעליו שליש שמאלי. מכסים ומניחים בצד ל 10 דקות. עכשיו לרדד|צילום: ענת אלישע, Anat Elisha Kitchen7מרדדים שוב בעזרת הידיים/מערוך למלבן בעובי סנטימטר. כמעט סיימנו|צילום: ענת אלישע, Anat Elisha Kitchen8בעזרת גלגלת פיצה חותכים רצועות ברוחב 4 ס״מ. מלפפים|צילום: ענת אלישע, Anat Elisha Kitchen9מגלגלים כל רצועה לגליל ארוך ומלופף (מומלץ לראות את סרטון ההכנה) וסוגרים בקצוות. עוד התפחה ולתנור|צילום: ענת אלישע, Anat Elisha Kitchen10מניחים בתבנית עם נייר אפייה. 11מכסים ומתפיחים עוד כחצי שעה. 12מחממים תנור ל-180 מעלות (תכנית רגילה, לא טורבו). 13מורחים את הבייגלים בביצה ומפזרים שומשום. אופים עד הזהבה. טא-דם! איזה יופי ואיזה ריח|צילום: ענת אלישע, Anat Elisha Kitchen_OBJ* שימו לב, זמני ההתפחה עלולים להשתנות בהתאם למזג האוויר. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |
| https://eshkolot.co.il/ | http://casttime.com/ | http://www.bynetsoft.co.il/ | http://www.acum.org.il/ |