1 מחממים תנור ל-185 מעלות, טורבו.
2 מכינים את מלית הגבינה: ממיסים שוקולד לבן במיקרוגל בפולסים של 30 שניות, עד המסה מלאה.
3 מכניסים לקערה גבינת טוב טעם, גבינת שמנת, סוכר וביצה. מערבבים היטב.
4 מוסיפים קורנפלור, אינסטנט פודינג וניל ושוקולד לבן מומס. מערבבים היטב עד קבלת מלית סמיכה.
5 מניחים את בצק העלים על משטח מקומח. חותכים אותו ל-12 ריבועים גדולים.
6 שמים במרכז כל ריבוע כף גדושה מהמלית. מעל המלית שמים כמה אוכמניות.
7 מקפלים את הריבוע: מקפלים כל זוג קצוות נגדיים כך שמתקבלת צורת מעטפה. חוזרים על התהליך עם כל הריבועים.
8 מניחים על מגש אפייה מרופד בנייר אפייה, מברישים בביצה ומכניסים לאפייה כ-20 עד 25 דקות, או עד הזהבה מלאה.
9 מוציאים מהתנור, ואחרי שהגביניות הצטננו קלות, בוזקים אבקת סוכר.
גביניות עם אוכמניות. קיצור דרך מושלם | צילום:
עדי קלינגהופר
גביניות עם אוכמניות. עם טריות או קפואות | צילום:
עדי קלינגהופר
לבלוג של עדיקוש
לעמוד האינסטגרם המהמם שלה
בתיאבון!