טארט תפוחי עץ עם קרם אנגלזמאפה זהוב מבחוץ ונימוח מבפנים המוגש לצד קרם אנגלז בניחוחות וניל. כמה מושלםאיריס כספי|מאסטר שף| פורסם08/08/1117:59 |
המצרכים (6 מנות):חומרי הגלם לבצק הפריך
חומרי הגלם למילוי השקדים:
חומרי הגלם לקרם אנגלז:
אופן ההכנה:אופן הכנת הבצק הפריך: 1מערבבים את כל המרכיבים של הבצק הפריך במעבד מזון עד לקבלת בצק. 2מוציאים את הבצק ממעבד המזון ומגלגלים לצורת כדור. 3עוטפים את כדור הבצק בניילון נצמד ומניחים במקרר לשעה. 4מוציאים את כדור הבצק ומשטחים בתוך תבנית טארטים בינונית (לרבות דפנות התבנית). 5אופים בתנור ל- 15 דקות ב- 180 מעלות. אופן הכנת מילוי השקדים: 6טוחנים במעבד מזון את השקדים על לקבלת מרקם קמחי. 7מוסיפים את שאר המרכיבים וטוחנים ביחד עד לקבלת עיסה אחידה. 8מוזגים את העיסה לתוך תבנית הטארט. 9קולפים את תפוחי העץ, מוציאים את הגרעין ופורסים לפרוסות דקות. 10מכסים את המילוי של הטארט בפרוסות תפוח העץ בצורת מניפה. 11מפזרים חתיכות קטנות של חמאה מעל פרוסות תפוח העץ ואופים למשך 30 עד 40 דקות ב 180 מעלות. 12מוציאים את התבנית מהתנור ומורחים מעט ריבת משמש. מניחים בצד. אופן הכנת קרם אנגלז: 13מערבבים בסיר את השמנת המתוקה, החלב, הסוכר ומקל הוניל, ומחממים על אש נמוכה עד לרתיחה. 14מוציאים את הסיר מהאש ומניחים בצד. 15טורפים את החלמונים ומערבבים בתוך הסיר עם השמנת. ממשיכים לטרוף עד למרקם אחיד. אופן ההגשה: להניח פרוסת טארט ולצידה קערית קטנה של קרם אנגלז. סימון תזונתיעבור מנה/יחידה (6 מנות):
לטבלה המלאה http://www.foodsdictionary.co.il/Recipes/1311/nv הערכים התזונתיים באדיבות ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |
| https://eshkolot.co.il/ | http://casttime.com/ | http://www.bynetsoft.co.il/ | http://www.acum.org.il/ |