1 מחממים תנור ל-170 מעלות טורבו.
2 מערבבים בקערה את כל הזרעים והתבלינים. שופכים את המים הרותחים, מערבבים היטב, ומשהים את התערובת ל-15 דקות.
3 מרססים נייר אפייה בתרסיס שמן ומשטחים את התערובת. אם רוצים את הקרקרים ממש פריכים מרססים בשמן גם מלמעלה. אם רוצים מפזרים עוד שומשום (לא חובה).
4 אופים 30 דקות.
5 מוציאים, חותכים לקרקרים בעזרת גלגלת פיצה ומחזירים לתנור לעוד 15-20 דקות, עד שהקרקרים יבשים לחלוטין, שזופים ופריכים.
רואים את הקראנץ'? | צילום:
חנושה (בת חן שמעיה), mako אוכל
קרקרים בריאים של חנושה | צילום:
חנושה (בת חן שמעיה), mako אוכל
הערות:
** שימו לב, זמן האפייה עשוי להשתנות מתנור לתנור.
** אם הזעתר נטול גלוטן (חשוב לבדוק) - כל המתכון הוא נטול גלוטן.
** הקרקרים יישמרו בכלי אטום עד שבוע.
לעוד מתכונים מטריפים של חנושה
בתיאבון!