ככה הופכים קרואסונים מהסופר לארוחת מלכיםברד פודינג זה תמיד טעים, אבל ברד פודינג שמכינים מקרואסונים זה כבר עונג שבת אמיתי - ואנחנו מדברים על הסוג הכי זול ופשוט, מהסופר. יש לנו הרגשה שלמרות הסגריריות - צפויה לנו שבת פשוט יפהפייה
קרן אגם https://www.mako.co.il/food-chefs/Editor-e80be5d4523a351006.htm
| אוכל טוב, mako
| פורסם 05/01/23 14:28
צילום: נופר צור, אוכל טוב, mako
|
כבר שנים אני חולמת להכין למדור ברד פודינג, ואולי לא סתם חיכיתי שנים, כי השבוע הכנתי לכם ברד פודינג מקרואסונים קטנים, כאלו הכי פושטים שקונים במאפיות או בסופר, וזה יצא היסטרי. ברד פודינג קלאסי מכינים משאריות של לחם או חלה, שמשרים בבלילה ואז אופים ואוכלים חם עם גלידה או רוטב וניל. זה אחד המאכלים הגאוניים והטעימים שקיימים, ולכן אני ממש בעד לקנות קרואסונים רק בשביל המנה הזו. מבטיחה שאחר כך תגידו לי תודה.
אפשר להגיש עם גלידה בצד, אבל הרוטב וניל מעל הוא חלום. המצרכים :לתבנית עגולה לא מתפרקת בקוטר 28 ס"מ:
לבלילה:
לרוטב וניל:
אופן ההכנה:1 מכינים בלילה: מערבבים בקערה את כל המצרכים. 2 מסדרים את הקרואסונים בתבנית ושופכים עליהם את הבלילה. מכניסים למקרר למינימום 30 דקות ומקסימום כמה שעות - ככה הקרואסונים ממש יספגו את הרטובים.
לפני האפייה | צילום:
נופר צור, אוכל טוב, mako
3 מכינים רוטב וניל: מחממים בסיר קטן את השמנת עם הסוכר והקורנפלור עד סף רתיחה. מסירים מהאש ומערבבים פנימה חמאה ווניל. מערבבים היטב ומצננים. 4 מחממים תנור ל-180 מעלות. 5 מפזרים מעל הקרואסונים בתבנית פירות יער טריים ואופים 30-40 דקות, עד שהבלילה בפנים מתייצבת והמאפה משחים. 6 מוציאים מהתנור, מקשטים באבקת סוכר ומגישים חם עם רוטב הווניל בצד.
המלך של הברד פודינג | צילום:
נופר צור, אוכל טוב, mako
תראו את הבפנים | צילום:
נופר צור, אוכל טוב, mako
כל אחד הוא אור קטן | צילום:
נופר צור, אוכל טוב, mako
בתיאבון!
|
| https://eshkolot.co.il/ | http://casttime.com/ | http://www.bynetsoft.co.il/ | http://www.acum.org.il/ |