בצק רבוךבצק אוורירי המשמש להכנת ברבורים - פחזניות אקלייר שמומלץ למלא בקרם פטיסייר או שוקולדדניאלה גופמן|מאסטר שף| פורסם28/10/1010:24 ![]() |
המצרכים (4 מנות):
אופן ההכנה:1ממיסים חמאה במים ומביאים לרתיחה. 2מכבים את האש ומוסיפים את הקמח. 3מערבבים ליצירת כדור בצק וממשיכים לערבב עד שיצאו כל האדים מהבצק. 4מוסיפים 2 ביצים, אחת אחת. 5מעבירים בעזרת כף לתבנית משומנת ואופים בחום של 200 מעלות כרבע שעה או להשחמה. תגיות:מתכון https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%9E%D7%AA%D7%9B%D7%95%D7%9Fבצק https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%91%D7%A6%D7%A7אקלייר https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%90%D7%A7%D7%9C%D7%99%D7%99%D7%A8פחזניות https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%A4%D7%97%D7%96%D7%A0%D7%99%D7%95%D7%AAבצק רבוך https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%91%D7%A6%D7%A7+%D7%A8%D7%91%D7%95%D7%9A ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |
| https://eshkolot.co.il/ | http://casttime.com/ | http://www.bynetsoft.co.il/ | http://www.acum.org.il/ |