מסאחןרצועות מוקפצות של עוף ובצל המוגשות על מצע בצק פיצה פריך ומשובחצ'רלי פדידהhttps://www.mako.co.il/food-chefs/Editor-672aedcd7f80321006.htm|יום חדש| פורסם06/01/1112:53 ![]() צילום: תוכנית הבוקר של קשת |
המצרכים (4 מנות):
לבצק
אופן ההכנה:1מחממים מחבת עם שמן זית ומטגנים בצל עד להזהבה. מוסיפים את השום ולאחר דקה גם את רצועות העוף. מטגנים עוד כ-2 דקות, מוסיפים תבלינים, סומק, מלח ופלפל. 2להכנת הבצק: מערבבים קמח, מלח וסוכר, ויוצרים גומה. מוספים מעט מים פושרים ואליהם את השמרים. 3בוחשים את המים בגומה עד שהשמרים מתמוססים, מערבבים עם הקמח ומוסיפים מים פושרים בהדרגה עד לקבלת בצק אחיד ורך. 4מכסים את הבצק במגבת או בניילון להתפחה של 30 דקות. 5לאחר ההתפחה לשים כ-4 דקות נוספות ומחלקים את הבצק לכדורים בגודל הרצוי. 6פותחים את הבצק בעזרת הידיים ויוצרים מיני בצק פיצה. 7מחממים תנור ל-180 מעלות. 8ממלאים את הבצק בתערובת הבצל והבשר ואופים בתנור שחומם מראש למשך 8 עד 10 דקות ומגישים. * מומלץ לאכול עם סלט עגבניות פיקנטי. תגיות:מתכון https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%9E%D7%AA%D7%9B%D7%95%D7%9Fעוף https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%A2%D7%95%D7%A3פיתה https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%A4%D7%99%D7%AA%D7%94לאפה https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%9C%D7%90%D7%A4%D7%94בצק https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%91%D7%A6%D7%A7מסאחן https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%9E%D7%A1%D7%90%D7%97%D7%9F ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |
| https://eshkolot.co.il/ | http://casttime.com/ | http://www.bynetsoft.co.il/ | http://www.acum.org.il/ |