פוקצ'ת קיצורי הדרך של איל שניכחלק מאילוצי הקורונה איל שני ניסה להכין פוקצ'ה ב-45 דקות כולל הכל - והצליח! מה הסוד? מוותרים על המלח בבצק, שמעכב את התפיחה, משתמשים במים חמימים ומחממים את קערת ההתפחה. וואללה, למדנו משהואיל שני|ישראל מבשלת יחד| פורסם24/09/2014:27 ![]() צילום: איל שני, מאסטר שף |
המצרכים :
תוספות:
אופן ההכנה:1מנפים את הקמח לקערת ערבוב (אפשר במסננת רגילה). מוסיפים את הסוכר והשמרים ומערבבים. 2יוצקים פנימה באחת את המים ולשים ביד או במיקסר כ-3 דקות. 3מחממים קערה להתפחה (שופכים עליה קצת מים חמים ומנגבים). 4מפזרים קצת קמח בקערה ומעבירים פנימה את הבצק. מכניסים את הקערה לשקית ניילון ואוטמים. מניחים במקום חמים ל-35 דקות. 5מחממים תנור לחום הגבוה ביותר, חום עליון ותחתון. 6משמנים היטב את תבנית התנור. 7מקמחים את הבצק שבקערה, מוציאים ופותחים אותו בידיים עד שהוא מגיע לגודל של התבנית. מניחים את יריעת הבצק בתבנית המשומנת. 8מסדרים את התוספות, ממליחים ומזלפים שמן זית. 9מכניסים לתנור הלוהט ל-6-7 דקות. מוציאים ומזלפים שוב שמן זית. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |
| https://eshkolot.co.il/ | http://casttime.com/ | http://www.bynetsoft.co.il/ | http://www.acum.org.il/ |