סהרונים מלוחים מבצק גבינות ללא גלוטןמאפים פריכים ומפתים עם מגוון סוגי גבינות וללא טיפת גלוטןרות טרכטמן|טעים ללא גלוטן, הוצאת ב.דיזיין| פורסם29/09/1312:59 ![]() צילום: אסף רונן, טעים ללא גלוטן, הוצאת ב.דיזיין |
המצרכים (40 מנות):
אופן ההכנה:1מנפים את הקמחים ומערבבים. מוסיפים את שאר החומרים ולשים עד לקבלת בצק רך ואחיד. 2בוצעים מהבצק 5 כדורים ומרדדים על משטח מקומח כל כדור לעלה דק ועגול בעובי של כ-4 מ"מ. 3חותכים כל עלה לשמונה משולשים ומגלגלים מהצד הרחב לכוון קצה המשולש ליצירת סהרונים. 4מניחים את הסהרונים בתבנית מרופדת בנייר אפייה ומורחים בביצה טרופה. 5מכניסים לתנור שחומם מראש ל-175 מעלות ואופים 30 דקות. * לפני הגלגול אפשר למרוח את הבצק בממרחים שונים, למשל: פסטו, טפנד זיתים, עגבניות מיובשות, וכו'. הכנתם? ספרו לנו איך יצא! תגיות:ללא גלוטן https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%9C%D7%9C%D7%90+%D7%92%D7%9C%D7%95%D7%98%D7%9Fמאפים https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%9E%D7%90%D7%A4%D7%99%D7%9Dגבינות https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%92%D7%91%D7%99%D7%A0%D7%95%D7%AAמוצרלה https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%9E%D7%95%D7%A6%D7%A8%D7%9C%D7%94קמח תירס https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%A7%D7%9E%D7%97+%D7%AA%D7%99%D7%A8%D7%A1 ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |
| https://eshkolot.co.il/ | http://casttime.com/ | http://www.bynetsoft.co.il/ | http://www.acum.org.il/ |