בורקס גבינהמתכון מנצח למאפה הבלקני הכי אהוב בארץ - חם, פריך וחמאתי בדיוק כמו שצריךעומר מילרhttps://www.mako.co.il/food-chefs/Editor-e5ee580d39e6a11004.htm|מטבח ישראלי, הוצאת על השולחן| פורסם04/05/2207:09 ![]() צילום: מטבח ישראלי, על השולחן, מטבח ישראלי, הוצאת על השולחן |
המצרכים (20 מנות):
למלית:
אופן ההכנה:1מחממים תנור ל-240 מעלות. 2להכנת המלית: מערבבים את החומרים לממרח אחיד. 3מרדדים את הבצק על משטח מקומח קלות למלבן דק בעובי 2 מ"מ. 4חותכים את הבצק לריבועים בגודל 10 ס"מ. במרכז כל ריבוע מניחים כף וחצי גדושות של מלית ומורחים את השוליים בביצה טרופה. מקפלים למשולש ומהדקים היטב את השוליים. מניחים את הבורקס במרווחים בתבנית אפייה מרופדת בנייר אפייה. מברישים בחלמון טרוף ומפזרים שומשום. 5אופים 8 דקות. מנמיכים את חום התנור ל-170 מעלות וממשיכים לאפות עוד 40-35 דקות לקבלת בורקס זהובים ופריכים ואפויים גם מבפנים. מגישים מיד. >> וכאן ישמתכונים לשבועות https://www.mako.co.il/food-shavuot?Partner=interlink תגיות:בורקס https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%91%D7%95%D7%A8%D7%A7%D7%A1גבינה https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%92%D7%91%D7%99%D7%A0%D7%94בלקן https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%91%D7%9C%D7%A7%D7%9Fמאפה https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%9E%D7%90%D7%A4%D7%94בצק עלים https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%91%D7%A6%D7%A7+%D7%A2%D7%9C%D7%99%D7%9D ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |
| https://eshkolot.co.il/ | http://casttime.com/ | http://www.bynetsoft.co.il/ | http://www.acum.org.il/ |